Klubber for børn og teenagere

Vi har 3 klubber for hhv. børn, juniorer og teenagere. Formålet med dem alle er at lære børn og unge om, hvad der står i bibelen, så de har et udgangspunkt for at lære Gud og Jesus at kende. Udover bibeltime er der sjove og spændende aktiviteter, der passer til aldersgruppen. Der er også altid plads til hygge og lidt kage. Klubberne er en del af Folkekirken og er tilsluttet Danmarks folkekirkelige søndagsskoler. Her kan du downloade vedtægter for Silkeborg Juniorklub og for Silkeborg Mini- og mandagsklub.


Mandagsklubben (5 år–3. klasse)

Sted: “Hjørnestenen”, Amaliegade 6
Tidspunkt: Hver anden mandag (ca.) fra kl. 16.00–17.15. Se kalenderen.
Kontakt: Lisa Hosbond på tlf. 28 89 27 05 hvis du vil vide mere.

Mandagsklubben er for børn, som har lyst til at være en del af et hyggeligt fællesskab, hvor vi hører bibelhistorie, laver kreative ting, leger, synger og lære at bede Fadervor. Vi starter hver gang med at få boller eller et stykke kage samtidig med, at vi snakker om hvordan dagen er gået og hvad der er sket siden vi sidst var i klub.

 


Juniorklubben og Teenklubben (4.–7. klasse og 7.-9. klasse)

Sted: “Hjørnestenen”, Amaliegade 6 – men nogle gange er vi på besøg andre steder
Tidspunkt: Hver mandag (næsten) fra kl. 19.00-21.00. Se kalenderen for tid og sted.
Kontakt: Marie Lund Jensen, 52442606, marielund01@gmail.com

CAJ-klubben (Cake and Jesus), som den også kaldes, er et mødested for både juniorer og teenagere hvor vi dykker ned i Bibelen og lærer den og Gud bedre at kende, leger, synger, laver konkurrencer og meget mere. Programmet kan også byde på filmaften, bagedyst, kreativ aften, spilaften og aktuelle tema-aftener, fx påskemåltid eller en aften om bøn. I løbet af aftenen bliver der serveret kage og saftevand. Hvis du synes, det lyder spændende, så kig forbi – vi vil også gerne have dig med!