Klubber for børn og teenagere

Vi har 2 klubber for hhv. børn, juniorer og teenagere. Formålet med dem begge er at lære børn og unge om, hvad der står i bibelen, så de har et udgangspunkt for at lære Gud og Jesus at kende. Udover bibeltime er der sjove og spændende aktiviteter, der passer til aldersgruppen. Klubberne er en del af Folkekirken og er tilsluttet Danmarks folkekirkelige søndagsskoler.


Børneklubben (5 år–3. klasse)

Sted: “Hjørnestenen”, Amaliegade 6
Tidspunkt: Hver anden fredag (når der er hjørnestensaften) fra kl. 16.30–17.30. Se kalenderen.
Kontakt: Lisa Hosbond på tlf. 28 89 27 05 hvis du vil vide mere.

Børneklubben er for børn, som har lyst til at være en del af et hyggeligt fællesskab, hvor vi hører bibelhistorie, laver kreative ting, leger, synger og lære at bede Fadervor. Vi starter hver gang med at få lidt sundt snack, som børnene har med på skift.


Silkeborg Break – for juniorer (4.–7. klasse) og teenagere (7.-9. klasse)

Sted: “Hjørnestenen”, Amaliegade 6 – men nogle gange er vi på besøg andre steder
Tidspunkt: Hver mandag fra kl. 19.00-21.00. Se kalenderen for tid og sted.
Kontakt: Sonnich Sunil Nørtoft Thacker, 30297743, sonnicht@hotmail.com

Silkeborg Break er en klub for både juniorer og teenagere hvor vi dykker ned i Bibelen og lærer den og Gud bedre at kende. Vi leger, synger, laver konkurrencer og meget mere. Programmet kan også byde på filmaften, bagedyst, kreativ aften, spilaften og aktuelle tema-aftener, fx påskemåltid eller en aften om bøn. I løbet af aftenen bliver der serveret kage og saftevand. Hvis du synes, det lyder spændende, så kig forbi – vi vil også gerne have dig med!