Møder i Hjørnestenen

moeder

Et typisk møde

Møderne kan variere fra gang til gang, men typisk indeholder de disse elementer:

 • Forkyndelse. Dette er kernen i vores fællesskab. Forkyndelsen leveres af en bred skare af personer, som vi inviterer til at komme og forkynde enten ud fra et bestemt emne eller en bestemt passage i bibelen. Nogle gange krydres talen med spørgsmål, som debateres ved bordene, og ofte er der mulighed for at stille spørgsmål til taleren.
 • Personlige vidnesbyrd. Under “De åbne 10 minutter” er der tid til at reflektere og til at dele personlige oplevelser/tanker om livet med Gud.
 • Sang. Vi synger sange, der priser Gud eller opbygger vores tro. Nogle gange ledsages sangen af vores lovsangsband.
 • Bøn. Mødelederen og/eller forkynderen henvender sig til Gud i bøn

Af og til har vi møder, der ser lidt anderledes ud – f.eks. lovsangsaftener, hvor vi bruger en hel aften på at lovsynge Gud. Vi har også bedemøder, hvor vi fordyber os i bøn. Der udover er der nogle årstidsbestemte møder – f.eks. høstfest, adventsfest, julefest m.fl., men fælles for disse er stadig, at du vil møde forkyndelse, sang og bøn.

Møder for hele familien

 • Messy Church
  I Messy Church (MC) siger vi “Kom som du er”. Du er velkommen som single, som ung og gammel, som børnefamilie eller noget helt andet. Kort sagt “Kom som du er”. Vi mødes en mandag om måneden i Hjørnestenen. Der er drop-in fra kl. 16:30 til 17:00. Fra kl. 17:00 – 17:45 er der aktiviteter for alle. Kl. 17:45 til 18:00 bliver der fortalt bibelhistorie og sunget. Kl. 18 sluttes af med fællesspisning. Hvis du har lyst, så kan vi også bruge din hjælp. Det kan være, at du er god til at reparere cykler, bygge huse, lave mad, strikke, male, spille på klaver, synge, tage billeder eller noget helt andet. Kort sagt, “Kom med dine talenter”. Læs mere om hvad Messy Church er.
  Har du lyst til at høre mere, kan du henvende dig til: Jørgen Christensen Tlf. 31 75 08 00 mail: jesusleveridag@gmail.com
 • Familieaftenen
  Programmet til familieaftener er målrettet børnefamilier. Det begynder altid med fællesspisning kl. 17.30 og slutter kl. 19.45.