Plads til børn

plads-til-born

Jesus elsker børn – og det gør vi også. Børn er en vigtig og værdsat del af vores fællesskab, og vi forsøger at skabe gode rammer for, at børn kan være med, når vi samles.

Børneboksen – et legerum for de mindste
I den lydisolerede “børneboks” er der masser af legetøj, og børnene kan skramle og lege uden at blive tysset på. Der er desuden højtalere samt en stor rude, så forældrene kan følge med i, hvad der sker udenfor.

Børnepasning under møderne
Børnene har mulighed for at være i et lokale på 1. sal. Her arrangeres der forskellige aktiviteter for børnene, mens der er forkyndelse for de voksne.

Børnenes 10 minutter
Til mange af møderne er ét af de første punkter “Børnenes 10 minutter”, hvor der er børnesange og bibelundervisning i børnehøjde.

Fyraftensmøder – møder i et børnevenligt tidsrum
Fyraftensmøder ligger i et børnevenligt tidsrum. Vi starter med fællesspisning kl. 17.30. Herefter starter det almindelige møde, der er færdig kl. 19.45. Disse møder er – bortset fra tidsrummet – ikke specielt målrettet børn.

Møder, der er målrettet børn
Vi har nogle mødetyper, hvor hele aftenens forløb er tilpasset, så børn kan være med. Det drejer sig om:
· Familieaftener
· Messy Church
· Den årlige høstfest, det årlige adventsmøde og den årlige juletræsfest

Puttemuligheder
Vi har et stort klublokale, der ligger lige ved siden af mødesalen. Dette lokale bruges ikke under møderne, og der er mulighed for at putte børn her.

Børneklubber
Sidst men ikke mindst har vi vores 3 klubber, hvor børn, juniorer og teenagere kan lære bibelen at kende.